Inspireren, creëren, maken, maar vooral doen!!!

Goede ideeën, wie heeft ze niet? Wat gaat er toch vaak een hoop creativiteit door je hoofd, in het mijne in ieder geval wel, maar wat doe je ermee?

Voor mij is het net als goede voornemens, ik kan er genoeg verzinnen, vol enthousiasme mij erin storten en tot de conclusie komen dat het wéér niet gelukt is. Ik loop zo hard en ga zo enthousiast aan de slag, dat het eigenlijk al meteen zichtbaar is, dat zoiets nooit vol te houden is…

Maar nu…. Nu ga ik beter van start. Ik begin ook niet meteen 1 januari, maar wacht tot de laatste dag van de maand. Ik kan nu niet meer over goede voornemens spreken, dus die druk om te slagen is eraf. Ik ga gewoon starten met het delen van tips, tricks en meer…

Mijn enthousiasme om te schrijven over creativiteit, creëeren en alles wat naaimachines.nl te bieden heeft is groot. Waarschijnlijk groter dan zelf daadwerkelijk de projecten allemaal uit te voeren, maar dat maakt het juist zo interessant.
Ik denk dat mijn kwaliteiten in het bedenken, opzoeken en surfen op het net naar de juiste ideeën, creaties en inspiraties jullie helpt om het wel te maken en dus te doen!

Dus…. Let get started!

In mijn volgende blog meteen een uniek beginners project: Een uniek t-shirt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s